top of page
Soul Body Fusion | Joyce Rainbow

Soul Body Fusion ®

Belichaam je Ziels-Essentie

Soul Body Fusion® is een energetische techniek waarmee de zielsenergie versmelt met het lichaam. Deze techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de Verenigde Staten. Het is een energetische techniek speciaal voor de New Age.
Aangezien gezondheidsproblemen voortkomen uit een gebrek aan levensenergie in het lichaam, en depressie, angst en andere problemen voortkomen uit de geest en het ego, kan deze energetische techniek veel mensen helpen na slechts één sessie.
De ziel heeft de hoogste frequentie. Daarom kan Soul Body Fusion® blokkades op alle niveaus oplossen.
Het is gebruikelijk om 3 sessies van elk 30 minuten te doen. Het kan niet alleen worden toegepast bij volwassenen, kinderen en dieren, maar ook op plaatsen en op afstand.

Waar bij Reiki de genezer bepaalt waar de healing nodig is, of dit op verzoek doet, bij Soul Body Fusion® bepaalt de ziel welke healing nodig is. Je ziel weet welke genezing op dat moment het meest heilzaam voor je is, en precies hoeveel goed voor je is.

Tijdens een sessie kun je verschillende ervaringen opdoen. De een voelt kleine pijntjes, de ander ervaart emoties of andere lichamelijke sensaties.
Of je het nu voelt of niet, de Soul Body Fusion® werkt altijd. Het langetermijneffect is eigenlijk belangrijker dan de sessie zelf. Blijf op de hoogte en zie hoe je leven verandert na de sessie.
Het kan zijn dat je anders reageert op situaties, dat angsten en blokkades weg zijn, je makkelijker grenzen kunt stellen, beter geaard bent, of je veel zelfverzekerder voelt.
Deze energetische techniek is daarom ook zeer geschikt voor mensen met autisme, ADD, ADHD, PDD NOS en hoogsensitiviteit/HSP (o.a. Starseed/New Age kinderen).
Elke cel van je lichaam raakt gevuld met je zielsenergie, en je kunt bepaalde inzichten krijgen die verband houden met ziekten, zodat ze kunnen verdwijnen. Let daarom na een sessie goed op uw medicatiegebruik.


Ondertussen en na de sessie zal ik extra voor je zorgen. Kijk of er andere ondersteuning nodig is. Een opruiming van alles wat aan de oppervlakte is gekomen. Ik ontvang intuïtief alles wat op dat moment voor jou nodig is.

Mijn Ervaring

Ik ben een Starseed / New-Age kind en erg gevoelig (HSP). Ik moest me altijd bewust zijn van mijn energie; geen gevoelens van anderen absorberen. Ik voelde me al snel overweldigd door alles om me heen. Van telefoons tot wifi, drukke ruimtes en andere mensen.
Al na de eerste sessie merkte ik dat ik veel meer geaard was. Ik voelde me erg op mijn gemak bij de mensen om me heen, en omdat mijn eigen zielsenergie zo sterk en aanwezig was geworden, trokken de energieën van anderen mijn aandacht gewoon niet meer. Het was minder aanwezig. Het enige dat mijn aandacht trok, was mijn hogere staat van welzijn. Mijn gedachten waren verdwenen en vredig, ik kon gemakkelijker de woorden vinden om te zeggen, en ik ervoer een enorm gevoel van onvoorwaardelijke liefde en vrede.
Ook fysiek ben ik enorm vooruit gegaan. Ik had sinds mijn kindertijd chronische darmproblemen. Ik merkte al snel dat ik na het beoefenen van Soul Body Fusion® mezelf heel gemakkelijk en met veel minder pijn kon verlichten. Nu zijn we een jaar verder en kan ik nu makkelijk loslaten. Dit was een enorme last die van mij is gevallen. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar ik ben!
Soul Body Fusion® werkt voor mij elke keer zeer bevrijdend en voelt als thuiskomen zoals ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik voel me erg gesteund en gedragen sinds ik deze techniek beoefen. Waar ik ook mee te maken heb, Soul Body Fusion® helpt altijd.

Lieke C. | Review Joyce Rainbow | Soul Body Fusion

Lieke C. 

Joyce is een zeer zuivere en verfijnde ziel. Samen met haar heb ik Soul Body Fusion leren gebruiken en merkte ik dat ze heel goed kan focussen, en met haar hele bewustzijn aanwezig kan zijn. De sessies die ik van haar kreeg heb ik als zeer krachtig en liefdevol ervaren. Er was geen verschil of ze het in mijn aanwezigheid of op afstand gaf. Ik kan iedereen aanraden om het zelf te ervaren.

Sabine Z. | Review Joyce Rainbow | Soul Body Fusion

Sabine Z.

Deze lieverd van een jonge, sterke vrouw gaf me een Soul Body Fusion energiehealing. Ik kan haar aanbevelen, want ik hou echt van de manier waarop ze met elkaar omgaat. We hadden een telefonische sessie, aangezien we meer dan een uur reizen uit elkaar. En het verbaasde me hoe goed het werkte. Ik kon voelen hoe de helende energie door mijn lichaam werkte. Joyce was erg aardig en begeleidde me langzaam door het proces. Ze legde van tevoren uit wat Soul Body Fusion is. Tijdens de healing controleerde ze me. En zelfs enkele dagen na de healing bleef ze in contact om te kijken hoe ik alles aan het verwerken was. Ik ervaar haar als een zeer verantwoordelijke genezer, vriendelijk en teder. Ik voelde me gezien en vooral gedragen door haar en haar liefde.

Wat clienten ervaren

Locatie:

Breda,Netherland

Email:

bottom of page